• English

Nu tar vi bordsbokningar online

Nu tar vi bordsbokningar online

Öppettider

Mån - Fre 11:30-22:30
Lör 12:00-22:30
Sön 12:00-17:00
Köket stänger en timme tidigare

Följ oss

Om oss

Historien om Ihsiri

Ihsiri föddes 2014 i en charmig gammal byggnad i centrala Lund (tidigare restaurang Gräddhyllan).

Från Thailand till England

Vip kommer från en värld där god mat alltid står i centrum. Som barn lekte hon i sina föräldrars restaurang och fick med sig erfarenhet och en passion för god mat. Vid lämnade hon Bangkok för England. För att fortsatt kunna äta god mat fortsatte Vip att laga mat och vidareutvecklade sin passion för thailändsk och asiatisk mat.

David & Vip i Thailand

David & Vip

Hösten 2000 träffade Vip David. David arbetade som pubchef och hade erfarenhet av att driva olika restaurangverksamheter.
Hans erfarenheter och Vips passion och kärlek till god mat blev en omedelbar succé.
Senare flyttade de till Sverige och resten är historia.

Äkta vara

Våra thailändska kockar lagar allt från grunden med färska grönsaker och högkvalitativt kött. Vi blandar de flesta av våra pastor och kryddor själva.
Vi serverar en blandning av traditionell thailändsk mat, rätter inspirerade av andra asiatiska kulturer och rätter skapade av Vips kreativitet och passion för smak.

Hemtrevlig miljö

Vår restaurangs stil är unik och mysig. Den består av flera mindre rum, alla med sin egen känsla. Vi har ett separat rum perfekt för mindre evenemang. Under den varma årstiden kan du även sitta på vår mysiga innergård och på vår veranda.

Lokala produkter

Vi är också stolta över våra fina grannar, de små pärlorna vars hantverk hyllas här på Ihsiri. Kaffe från Love Coffee, Te från Tehuset Java, choklad från Hovby 9, öl från Remmarlovs Bryggeri, med mera.

Namnet Ihsiri

Namnet på vår restaurang är en förkortning av våra familjenamn, IHSe-SIRIvongse, och Ihsiri är nu namnet på vårt hem, där vi bjuder in dig att njuta av utsökt mat som serveras av vår underbara personal, vår Ihsiri-familj.

Välkommen hem till oss.