Öppet idag 11.30-22.30
För att beställa mat för avhämtning, ring oss!

Meny

Lunchmeny vecka 39

Vitlöks- & Pepparräkor
Wokade räkor med sockerärtor, morot, blomkål och lök. Smaksatt med vitlök, peppar och svampsoja. Serveras med ris. (Innehåller sojasås)
155
Vitlöks- & Peppartofu
Friterad tofu med wokade sockerärtor, morot, blomkål och lök. Smaksatt med vitlök, peppar och svampsoja. Serveras med ris. (Innehåller sojasås)
110
Ba Mee Moo
En typisk thailändsk streetfood-rätt på vetenudlar med fläskfärs smaksatt med en söt sojasås, chili och vinäger. Toppat med ett ägg långkok till 63 grader, böngroddar, hackade jordnötter, vårlök och koriander. (Innehåller sojasås och jordnötter)
150
Röd Curry med Kyckling
Röd curry med kyckling, lychee och bambu. Serveras med ris. (Innehåller skaldjur)
145

Veckans lunchmeny är tillgänglig fram till klockan 15:00 varje dag.

Förrätter

Nam Prik Ong
Nord-Thailändsk sötstark relish på fläskfärs och tomat. Serveras med ett chips av friterat ris & sesamfrön samt färska grönsaker. (Innehåller sesam)
100
Vegetariska Shiitake Vårrullar
Vårrullar fyllda med shiitakesvamp, glasnudlar, morötter och vitkål smaksatt med vitlök och koriander. Serveras med sweet chili sås. (innehåller laktos, vetemjöl och soja)
95
Grillade Räkspett
Grillade räkspett glaserade med vitlök och rökt paprika. Toppad med rostad kokosnöt, gurkmeja och limelöv. (Innehåller glutenfri soja)
120
Som huvudrätt
195
Sommarrullar
Räkor, risnudlar, koriander, morot, färska kryddor och sallad handrullat i rispapper. Serveras med vinägrettsås och hackade jordnötter. (Innehåller glutenfri soja)
Med räkor
115
Utan räkor
95
Ihsiris Kanom Gui Chai
Krispiga veganska grönsaksbiffar på purjolök och grönkål. Serveras med sichuanpepparsås och inlagd rättika. (Sås innehåller soja)
115
Citrongräsmarinerade Kycklingspett
Grillade kycklinglår smaksatt med citrongräs och soja. Serveras med sweet chili sås.
115

Varmrätter

Ihsiri Baby Back Ribs
Kamben glaserade med en söt och sticky glaze. Serveras med sesamcoleslaw och ris. (Innehåller soja)
Hel
250
Halv
175
Spicy Southern Ribs
Kamben glaserade med en kryddstark, sydthailändsk örtblandning. Serveras med sesamcoleslaw och ris. (Innehåller soja)
Hel
250
Halv
175
Pad Thai
Wokade risnudlar med ägg, böngroddar och vårlök. Serveras med chilisås och krossade jordnötter. (Innehåller soja)
Räkor
260
Kyckling
245
Tofu
200
Kao Pad Tha-Lay
Wokade räkor, bläckfisk, vongole, minimajs och haricots verts tillsammans med basilika och chili. Serveras med stekt ris smaksatt med sydthailändsk curry och ett löskokt ägg. (Innehåller soja och skaldjur)
285
Gai Yang Som Tam
Rostad vårkyckling marinerad i aromatiska thailändska örter. Serveras med sticky rice, papaya sallad och toppad med rostade jordnötter och sweet chilisås. (Innehåller soja, jordnötter och fisksås)
Hel
350
Halv
240
Ihsiris Veganska
Japansk aubergine panerad i ett krispigt lager av kokos och panko. Serveras med en passion- och yuzudressing, quinoa & örtsallad, friterad polkabeta och rostade cashewnötter. (Innehåller glutenfri soja, glutenfri panko, cashewnötter och chili)
235

Mellanrätter

Nam Prik Ong
Nord-Thailändsk sötstark relish på fläskfärs och tomat. Serveras med ett chips av friterat ris & sesamfrön, ett löskokt ägg, färska grönsaker och ris. (Innehåller sesam)
175
Grillade räkspett
Grillade räkspett glaserade med vitlök och rökt paprika. Toppad med rostad kokosnöt, gurkmeja och limelöv. Serveras med sesamcoleslaw, ris och söt chilisås. (Innehåller glutenfri soja)
195
Citrongräsmarinerade Kycklingspett
Grillade kycklinglår smaksatt med citrongräs och soja. Serveras med sweet chili sås, sesamcoleslaw och ris.
185
Ihsiris kycklingspett för barn
Grillade kycklingspett glaserade med söt soja, serveras med ris, plommonsås och gurka. (Innehåller soja)
95

Desserter

Mango Tango
Färsk mango och thailändskt sticky rice med saltad kokosnötskräm avslutas med karamelliserade cashewnötter och kokosnötsglass.
118
Bananadrama
Banan inslagen i karamelliserad kokos och havregryn med ett fluffigt havregrynstäcke. Serveras med vaniljglass, passionfruktssirap, maräng, rostade kokosflarn och banan.
96
Glass
Två skopor glass toppat med karamelliserade cashewnötter. Välj mellan kokos, vanilj, choklad eller mango-passionssorbet.
65
Baskisk bränd cheesecake
Serveras med ananaskompott smaksatt med stjärnanis, citrongräs och rom, samt vispad grädde.
90
Pralin från Hovby No 9
Olika smaker varje vecka.
30
Designad av 
Libratica